Egy tökéletes új világ tárult elém

Én nem olyan régen jutottam el oda, hogy nem egy albérletben tengődöm, hanem vásárolni tudtam egy saját lakást, és abban tudom elkezdeni az életem, úgy, ahogy én akarom, olyan bútorokkal, amilyenekkel én akarom és persze olyan kiegészítőkkel, amik az én ízlésemet és személyiségemet tükrözik. Persze nem volt könnyű ide eljutni és azt sem tudom mondani, hogy a lakásfelújítás vagy a lakásberendezés könnyű feladat lett volna, mert hazudnék, de az biztos, hogy az eredménye tökéletes lett, és azt hiszem, hogy hosszú távon biztosan csak is ez számít.

Egyetlen egy dologgal gyűlt meg a bajom, hiszen fogalmam sem volt, hogy mit tegyek a falra. Persze ezer meg egy fénykép állt rendelkezésemre, de azt valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ne egy albumba kerüljenek a képek, hanem ki a falra, a festmények viszont iszonyatosan régimódinak tűntek nekem, és pontosan emiatt nem is tudtam elképzelni a falon őket. Aztán az egyik nagyon jó barátom jött és adott egy tökéletes tippet.

Ő ugyanis már nem egy alkalommal rendelt a szalaibalazs.hu oldalról a vászonképek közül, és azt mondta, hogy neki mindegyik hihetetlen szép és részletgazdag kép volt, tökéletes színekkel. Nekem sem kellett több, azonnal fel is kerestem ezt az oldalt, és szinte rögtön meg is láttam a nagy szerelmemet, egy Levendula vászonkép formájában. Imádom ugyanis a levendulát, nem csak az illatát, hanem a színét is, és tökéletesen illik a nappali falára. Azóta már egy Balaton vászonkép is rendelésre került, és biztos vagyok benne, hogy még itt sem álltam meg. Egy tökéletes új világ tárult elém. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy nézze meg ő is, mert biztos vagyok benne, hogy kép nélkül senki sem tér haza a weboldalról.