Keresgélésem eredménye

Amikor úgy döntöttem, hogy összegyűjtök egy kisebb összeget tartalékként, és otthagyom a régi munkahelyemet, hogy a saját lábamra álljak, és az egyéni vállalkozásomból éljek meg, még fogalmam sem volt hogy mekkora kihívások állnak előttem. Természetesen senkinek sem jött jól a vírus időszak, a lezárások és a korlátozások hihetetlen módon megnehezítették nagyon sok szektor dolgát, de talán számomra azért volt ez kiemelkedően nehéz időszak, mert az egyedi ásvány termékek piaca hihetetlen korlátozott még szabad időszakban is. Nagyon kevés olyan rendezvényen nyitva a számunkra lehetőségként ugyanis, ahol nagyközönség előtt nagy felvásárló közeg számára tudjuk árulni a termékeinket. Éppen ezért én egy nagyon nehéz helyzetbe kerültem, hiszen a félretett pénzem rohamosan folyni kezdett, az értékesítés pedig teljesen leállt. Persze egy-egy ismerős vásárolt így is a termékeim közül, de rá kellett döbbennem, hogy szükségem van egy elektronikus felületre, muszáj belevágnom az internetes értékesítésbe.

Tudtam jól, hogy szükségem van egy profi webshopra, de abban is biztos voltam, hogy tökéletes képet nélkül senki sem fog egyedi ásvány ékszereket vásárolni, hiszen csak akkor nyom rá az ember magabiztosan vásárlás gombra, hogyha teljesen biztos a termék méretében, színében, csillogásában és egyéb paramétereiben. Én is olyan ember vagyok, aki ezerszer inkább vásárol személyesen mint egy webshopról, és nagyon jól tudom, hogy csak akkor vásárolok nyugodt szívvel és élvezettel, hogyha pontosan tudom hogy milyen az a termék amit a kosárba helyezek.

Ehhez pedig nekem az ország legjobb, termék fotózás témakörében biztos és profi eredményeket nyújtó csapatára volt szükségem. Nagyon sokat keresgéltem, de hála a jó égnek rátaláltam a Fotoda csapatára. Nem is kellett csalódnom, hiszen hihetetlen gyönyörű képeket kaptam a munkafolyamatok végén. Most pedig már azt is tudom, hogy nemcsak hogy igazam volt, és a webshop ezekkel tökéletes képekkel szárnyal, hanem a vírus időszak rákényszerített arra, hogy az internetes értékesítést bevezessem, ennek eredményeképpen pedig sokkal több ékszert tudok készíteni, miközben az eladás folyamatosan folyik. Ennek kapcsán pedig azt mondhatom, hogy én hálás vagyok ennek az időszaknak mert egy tökéletes újításba vitt bele engem.