Merre induljak? Kilátástalan helyzet

Amikor az embernek utaznia kell alapvetően van benne egy kis félsz, még akkor is, ha ma már rengeteg térkép és applikáció segít minket abban, hogy megtaláljunk egy-egy járatot, a buszmegállókat vagy akár pályaudvarokat, de mondhatom ezt akár az autóvezetés terén is, hiszen én már gps nélkül biztosan nem indulok el semerre sem, és általában azt mondhatom, hogy a telefonomat használom segítségként én is, valamelyik ismert útvonaltervező segítségével jutok el a megadott címekre. Persze mi történik akkor, hogy ha az embernek céges rendezvényen kell helyt állnia? Még nagyobb stressz éri el, még jobban teljesíteni akar, még előbb oda akar érni és sorolhatnám, és persze ilyenkor az utolsó pillanatban, a lehető legrosszabb időszakban mindig történik valami nem várt esemény. Mondanám, hogy elég laza és bátor ember vagyok ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket szeressem, de ez sajnos nem lenne igaz mint ahogyan nincs is így. Gyűlölöm ezeket a szituációkat. Lefagyok és azt sem tudom merre induljak hogy megoldjam a helyzetet.

A legutóbb például egy céges rendezvényen voltam Budapesten, amikor kiszállva az autóból leejtettem a telefonomat és sajnos az iphone kijelző csere elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a maradék négy napot a városban tudjam tölteni akár autóval, akár bkv segítségével közlekedve, ezért telefon szerviz után kezdtem kutakodni, de fogalmam sem volt hol van jó iphone szerviz budapest területén. Kérdezősködni kezdtem hát, és a nagy kétségbeesésemben egy nagyon kedves járókelőt szólítottam meg, aki azonnal az iszerels csapatát ajánlotta.

Szerencsém volt, mert ez a csapat mint kiderült tényleg Budapest legjobb ihpone szerviz csapata. Mondanom sem kell, hogy hányszor foglaltam imába azon a héten ennek a kedves járókelőnek a nevét. Iszonyatosan gyorsan, profi módon segítséget kaptam tőlük. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha budapesti iphone szerviz csapat szolgáltatására van szüksége, csak őket keresse fel. Főleg ha nagy bajban van. Csak feléjük induljon el ő is.