Fejlődésünk legújabb állomása

Egy cég életében az egyik legfontosabb dolog a tervezés. Már az alapítás előtt hatalmas energia bombát és rengeteg időt kell szánni arra a leendő vállalkozónak, hogy egy megfelelő alapítási tervet készítsen el, amiben nem csak minden fontos mozzanat és döntés kap helyet, hanem egy részletes és pontos költségterv is, persze megfelelő tartalékokkal kikövezve. Mondanám, hogy enélkül nem lehet vállalkozást alapítani, azonban ez nem lenne igaz, hiszen lehet, de robbanásszerű növekedést és eredményeket biztosan nem lehet egy tervezés nélküli cégalapítással elérni. Csupán lomha és lassú fejlődést, mely az első időszakban inkább költségeket termel mint bevételt, vagyis biztosan veszteséges lesz az üzemeltetés, legalább fél évig.

Én nem engedhettem ezt meg magamnak, azért pontos tervekkel rendelkeztem, nem csak az alapítás, hanem bizony a további fejlődés és fejlesztés tekintetében is, méghozzá olyan alapossággal, hogy az egyes célok vagy feladatok mellé oda is volt rendelve már előre a kívánt szolgáltató cég, akik tökéletes és egyben biztos segítséget tudnak nyújtani számomra és persze a munkavállalók számára egyaránt. Ennek eredményeképp ma már azt mondhatom, hogy bizony három év alatt sikerült elérnem azokat a célokat, amelyeket egy ötéves terv keretében szerettem volna elérni.

Most pedig elkövetkezett a következő állomás ideje, vagyis felkerestem a kogwheel csapatát, hogy az asszertív kommunikáció segítségével segítsen megvalósítani a tervek következő célállomását, a növekvő ügyfélelégedettséget, és ennek eredményeképpen a folyamatos ajánlás lehetőségét, amivel persze a hirdetési költségek és feladatok, ha úgy tetszik tervek nem csak hogy a felére csökkennek, hanem számításaim és reményeim szerint harmadolódnak majd. Nem kérdés számomra, hogy ha valaki, akkor a kogwheel képes erre, hiszen náluk jobb szervezetfejlesztő csapat nem létezik ma Magyarországon. Remélem ez is a terveknek megfelelően, csak rövidebb idő alatt valósul majd meg, akárcsak az eddigi valamennyi fejlesztés és változtatás.