Az első igazi rosszalkodás

Bizonyára mindenki számára ismerős az érzés, ha pedig még nem élte volna át, akkor el tudja képzelni, hogy mekkora öröm az egy család számára, ha egy gyermek érkezését várják. Nem csak a szülők részéről nagy öröm ez, hiszen a család többi tagja is velük örül. Én tisztán emlékszem, hogy bármikor, amikor a család valamelyik párja gyermekáldás elé nézett, azt sem tudtuk hogy hány méterrel jártunk a föld felett. Egyként drukkoltunk nekik hogy minden a lehető legnagyobb örömben és egészségben bonyolódjon le egészen a várandósságtól a szülésig. Persze az már teljesen más érzés amikor az ember a saját gyermeke érkezése előtt áll. El sem tudom mondani, hogy én mit éreztem amikor megtudtam a hírt, hogy nemsokára eggyel többen leszünk az egyébként sem régi kis családomban. Tudom jól, hogy már az első időszaktól kezdve teljesen megváltozott azon dolgok köre ami érdekelt és telejen más dolgok után kezdtem olvasni, a szabadidőm is mással töltöttem mint addig. Mindig csak hallgattam, hogy az ember élete teljesen megváltozik hogy ha gyermekáldás éri, azonban hogy ennyire konkrétan igaz ez, azt sosem gondoltam volna.

Persze arról is konkrét elképzelésem volt, hogy hogyan, miként fogom nevelni majd a gyermekemet, ami persze szintén már az első pillanatok egyikében megdőlt, hiszen az élet sokszor olyan forgatókönyvet ír, ami teljesen átalakítja a véleményünket és azokat a dolgokat melyek annak idején meggyőződés szinten voltak bennünk. A kislányom iszonyatosan jó gyerek volt már az első hónaptól kezdve komoly napirendet alakított ki magának, és igazság szerint azóta is tartja, hogy ha ezt biztosítani tudjuk számára, akkor lehet vele bárhová utazni, iszonyatosan szeret kirándulni, egyszóval egy csoda gyerek, és nagyon büszkék vagyunk rá, igaz még csak négy éves.

Nemrég azonban eljött az első igazi rosszalkodásának ideje is, hiszen azt tudja nagyon jól, hogy a játéktelefonján kívül tilos bármelyikünk telefonjához nyúlni, hiszen rengeteg adatot és képet tárolunk mindketten a telefonokon, melyeket nem igazán lehet pótolni, ő azonban úgy gondolta, hogy már nagylány, és egy kicsit játszhat az apja telefonjával. Persze az eredménye egy törött kijelző lett, és egy telefon szervíz látogatás. Szerencsére az androidszerviz.hu csapata iszonyatosan gyorsan és tökéletes eredménnyel meg tudták oldani a problémánkat, és már azt is tudjuk, hogy innentől egy kicsit jobban oda kell figyelnünk a lányunkra, mert bizony kezdi feszegetni azokat a bizonyos határokat.